top of page
Luxury Hair and Beauty Leiden
Kapper diensten

Haar verzorging

Knippen, Verven, Keratine, Perm en meer...

Gold_edited.jpg

Knippen

Knippen - Dames en heren

Dames en heren zijn welkom in onze salon voor een was en knipbeurt. Maak nu je afspraak en verlaat onze salon met een ontspannen en frisse gevoel. Je droom kapsel? Dan ben je bij ons op het goede adres. Laat ons jouw persoonlijke wensen weten, hier kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Dit kan aan de hand van foto’s van wat je graag wil en wat je zeker niet wil.(Bekijk onze Pinterest voor inspiratie) Vervolgens starten we de behandeling met een hoofdmassage tijdens het wassen voor een ontspannende ervaring. We kiezen de haarverzorgingsproducten die hand gekozen zijn door onze specialisten die bij jouw haar en hoofdhuid past. Weet je nog niet goed wat je wil? Boek dan een adviesgesprek. We beginnen met een gesprekje waarin we erachter komen wat jij wilt. Wat wil je met het model? Met de kleur? Wat staat goed bij jouw gezichtsvorm? Welke kleur doet jouw ogen stralen? We laten je eventueel wat voorbeelden zien zodat jij óf nog wat ideeën krijgt, óf dat je beter kunt begrijpen wat wij bedoelen. Samen vinden wij de antwoorden. (Je kan ook alvast op onze Pinterest kijken voor inspiratie)

verven

Haar verven

Verven, highlights, balayage we hebben het allemaal. Je kan foto’s meenemen van je ideale haarkleur, of op onze Pinterest kijken voor inspiratie. We beginnen met een gesprekje waarin we erachter komen wat jij wilt. Wat wil je met het model? Met de kleur? Wat staat goed bij jouw gezichtsvorm? Welke kleur doet jouw ogen stralen? Daarna bespreken we aan de hand van de kwaliteit van je haar wat er mogelijk is.

Keratine

Keratine behandeling

Veel vrouwen hebben onhandelbaar, sterk krullend en pluizend haar wat bijna niet in model te brengen is. Zeker als veelvuldig de krultang of stijltang wordt gebruikt, lijdt het haar hier sterk onder, met als gevolg uitgedroogd, dof en onhandelbaar haar. De droom om lang houdbaar, soepel en zijdezacht haar te hebben, komt voor veel vrouwen niet uit. Met de nieuwe keratine behandeling, kunnen we deze droom van veel vrouwen eindelijk vervullen. Deze lang houdbare keratinebehandeling biedt 100 procent perfecte resultaten. Eindelijk weer controle over onhandelbaar, uitgedroogd en krullend haar. De keratine behandeling vermindert sterk krullend haar en slagen en egaliseert de haarstructuur. Ervaar nu zelf deze ultieme verandering voor haar zo zacht als zijde tot wel 6 maanden lang!

Permanent

Permanent krullen behandeling

Heb je altijd al krullen gewild? Een permanent is een behandeling waarbij je haar met een speciaal product behandelt wordt. Dit product verandert de structuur van je haar waardoor er een permanente golf of krul in je haar komt. Zo’n permanent blijft ongeveer 6 maand, indien je verzorgingsproducten de perm ondersteunen. Een permanent is geen goed idee als je haar droog of beschadigd is. In dit geval zal de perm je haar nog erger beschadigen. Daarnaast mixen highlights en perms niet! De producten van een perm gaan niet goed samen met het bleekmiddel en/of de lightener van je highlights. Indien je ze toch zou mixen, leidt dit in vele gevallen tot beschadigd haar.

Haaruitval

Haargroei behandeling

Haaruitval is een voorkomende problemen tussen mannen en vrouwen. Velen denken dat als een haar is uitgevallen deze niet meer terugkomt. Gelukkig is dit maar zelden het geval.Hoe kun je het beste haaruitval tegengaan? We brengen de bouwstoffen die je haar nodig heeft via micro-injecties in de huid. Dit doen we met Microneedling. De werkzame stoffen bereiken de haarwortels, waarna de natuurlijke haargroei wordt gestimuleerd. Bij microneedling werken we niet alleen met het injecteren van bouwstoffen, maar wordt ook de bloedcirculatie van de hoofdhuid gestimuleerd. Bijna al onze klanten ervaren dit als pijnloos. Je hoofdhuid kan na de behandeling wat gevoelig zijn, maar dit trekt binnen een dag vanzelf weg.

Opsteken

Haar opsteken voor gelegenhede

Een strakke pony voor een sollicitatie? of een hair updo voor een verjaardag? Wij bieden verschillende arrangementen aan voor speciale gelegenheden. Je hebt een mooi outfit, de perfecte make up, maar je bent zelf niet zo handig met je haar stylen of opsteken. Laat ons je haarstyling doen, zodat het totaalplaatje helemaal klopt. Prachtige krullen of slagen in je haar, een mooie vlecht, een chique chignon / knot, opsteken of een hippe look. Kom bij ons voor je perfecte haarstyling.

Bruid

Bruidshaar en make-up

Op je trouwdag wil je er stralend uitzien. Dan is je haar & make-up natuurlijk erg belangrijk. Krullend, kort, lang, of steil haar, op je bruiloft wil je toch iets bijzonders maken van je kapsel. Opgestoken, gevlochten, los… er zijn talloze mogelijkheden! We doen eerst een proefsessie. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen. Als we starten met de proefsessie vraag ik je eerst om een foto van jouw bruidsjurk en een aantal duidelijke foto’s van jouw fa voriete bruidskapsel en bruidsmake-up. Zo krijg ik een goed beeld van jouw wensen en kunnen we daarna gelijk aan de slag. Natuurlijk houden we tijdens het stylen rekening met jouw wensen en houden we jouw trouwjurk in gedachten. Je kapsel moet er goed bij passen.

Knippen
Knippen
Verven
Verven
Haar opsteken voor gelegenheden
Opsteken
Haaruitval behandeling
Haaruitval
Keratine behandeling
Keratine
(permanent stijlen)
Permanent krullen
Permanent
(permanent krullen)
Bruidshaar en make-up
Bruid
(Haar + Make-up)
bottom of page